Transformatie Therapie Waalwijk
Transformatie Therapie Waalwijk

Transformatie therapie Waalwijk

Als klein meisje groeide ik op in een dorpje in midden Limburg. Ik was altijd creatief bezig, tekenen, knutselen, schrijven, dingen verzinnen, en op mijn 19e besloot ik daarom ook om naar de kunstacademie te gaan. Ik werd toegelaten op Sint Joost, en ging op kamers in Breda. Ik volgde de studie Ruimtelijk Ontwerp, en inmiddels ben ik al heel wat jaren werkzaam als interieurontwerpster.

In mijn leven ben ik veel zoekende geweest, in eerste instantie vooral buiten mezelf. Lange tijd leefde ik vanuit mijn hoofd, vanuit angst en controle, en ik volgde niet het pad wat ik moest volgen. Ik stond niet in verbinding met mijn gevoelens en emoties, en ik zag mijn lichaam als een machine. Ik was hard en streng voor mezelf. Als puber op de middelbare school kwam ik vaak uitgeput en leeg thuis. Ik had het gevoel dat ik niemand begreep, en dat anderen mij niet begrepen. Mijn hoog gevoeligheid zag ik als last en zwakte, en stopte ik ver weg in mezelf. Op school draaide alles om de ratio, maar niemand leerde mij hoe ik mezelf bijvoorbeeld energetisch kon afschermen, of bij mezelf kon blijven. Ik heb in deze periode vaak hulp gezocht, maar kwam hierna vaak teleurgesteld thuis. Helaas heb ik in deze tijd nooit de juiste hulp gevonden, waardoor ik het gevoel had dat ik alles alleen moest oplossen. 

Jaren later, na een zeer heftige relatie bereikte ik mijn dieptepunt, wat uiteindelijk ook mijn omslagpunt werd. Ik voelde me leeg, afgevlakt, en had er geen zin meer in. Ik kwam niet meer tot mijn gevoel, ik voelde geen boosheid, geen verdriet, geen angst, maar ook geen vreugde. Voor mijn gevoel had ik niks meer te verliezen, en ik besloot om in het diepe te springen. Ik begon met het lezen van (spirituele) boeken, ik ging mediteren, en ik volgde een intensief coaching traject. Na jaren zoeken vond ik hierin eindelijk de juiste hulp. Langzaam verdwenen mijn maskers, en ontdekte ik beetje bij beetje wie ik werkelijk ben. Ik begon weer te voelen, wat soms heel heftig was, maar vaak ook heel mooi. Ik kon weer genieten, vreugde ervaren. Dit was het begin van mijn spirituele ontdekkingstocht, en toen dit balletje eenmaal begon te rollen, was het ook niet meer te stoppen. Stap voor stap ging ik steeds dieper door alle lagen, en hoe meer ik ontdekte bij mezelf, hoe meer ik ook ging zien bij anderen. Ik besloot om opleidingen te gaan volgen, omdat ik voelde dat ik hier iets mee mocht. Ik heb ontzettend veel mogen leren op de NEM in Breda (opleiding Transformatie Therapie), en vervolgens heb ik een opleiding Reiki en Healing gevolgd. Mijn innerlijke reis heeft zich tijdens deze opleidingen verder voortgezet. Het was soms een enorme en confronterende spiegel, die mij bewust heeft gemaakt van nog meer diepe pijn, verdriet, patronen, rollen en mijn ego stukken.

Transformatie Therapie Waalwijk
Transformatie Therapie Waalwijk

Een burn-out betekende voor mij een nieuw kantelpunt. De weg naar mijn hart werd geopend, waardoor ik vervolgens afscheid heb moeten nemen van dingen die niet meer in mijn leven pasten. Ik kwam meer in verbinding met mijn gevoel, en ik ben meer gaan luisteren naar mijn hart. Hoe meer mijn bewustzijn zich verruimde, hoe scherper ik begon te voelen en zien bij zowel mezelf als bij anderen. De drang om ook anderen bewust te maken van hun stukken werd groter en groter. Ik voelde steeds sterker dat ik anderen mag en kan begeleiden in de lagen en stukken waar ik zelf doorheen gegaan ben. Hierdoor weet ik als geen ander hoe iemand zich voelt en wat iemand hierin nodig heeft. Het voelt bijna als iets wat ik móet doen. Ik kan alle kennis, wijsheid en ervaring die ik voor mezelf heb opgedaan niet alleen voor mezelf gebruiken. Ik wil deze graag delen, doorgeven. Net zoals een aangestoken kaars, die met zijn vlam een andere kaars weer aan kan steken. Op deze manier wil ik door middel van transformatie therapie in Waalwijk mijn licht doorgeven, omdat ik voel en zie dat zoveel mensen struggelen met hetgeen waar ik zelf zo lang in vast heb gezeten. Ik zelf heb als puber nooit de juiste hulp en begeleiding gevonden en gekregen, maar juist om deze reden wil ik deze wél graag bieden aan anderen. Op die manier wil ik mijn steentje bijdragen. Echt iets kunnen betekenen voor de mensen om me heen, omdat ik voel en zie dat zoveel mensen dit nodig hebben.

Ben welkom, als je voelt dat ik ook iets voor jou kan betekenen.

Liefs, Bo

Transformatie Therapie Waalwijk

Transformatie Therapie Waalwijk

Mijn hobby’s zijn wandelen en hardlopen in de bossen,

schilderen en schrijven,

mediteren en Kundalini Yoga

Daarnaast lees ik vaak (spirituele) boeken, en plan ik met regelmaat ook sessies, workshops en opleidingen in voor mezelf, zodat ik ook zelf steeds verder kan blijven groeien en ontwikkelen.

Transformatie Therapie Waalwijk

Ik ben opzoek

Loop te dwalen in het donker

Op zoek naar het licht

Maar vind deze niet

Totdat ik uit wanhoop en moeheid

Terneergeslagen val op de grond

Te midden van al het duister

En mijn ogen sluit

Daar vind ik het

Daar zie ik mezelf

Plots heb ik geen licht meer nodig

Ik heb mezelf verlicht

Mezelf gevonden

Mezelf omarmd

En liefde gegeven

Transformatie Therapie Waalwijk

Ruimtelijk Ontwerp, Sint Joost Breda

Pre master Architectuur, Academie van Bouwkunsten in Arnhem

Spirituele Psychologie, NEM Breda

Kosmologie, NEM Breda

Persoonlijke Ontwikkeling, NEM Breda

Systeemdenken, NEM Breda

Reiki 1 en Healing, Boxtel

 ©2023 All rights reserved by Bo Koopmans / KVK: 90598008