healings Waalwijk

Healings Waalwijk

Voel je je vaak leeg of afgevlakt? Heb je moeite om tot je gevoel te komen, en heb je het idee dat je onbewust een hele boel oude pijn wegstopt die niet gezien mag worden? Heb je moeite om te luisteren naar je emoties, of om te voelen waar je behoeftes of verlangens liggen? Voel je je vaak afhankelijk van anderen, omdat je moeite hebt om bepaalde dingen aan jezelf te kunnen geven? Het kan ook zijn dat je voelt in je lijf dat je op bepaalde plekken spanning vasthoudt, of dat je lichaam zich samentrekt of verkrampt. De healings in Waalwijk die ik toepas in mijn sessies kunnen je hierbij helpen.

Healings Waalwijk

In de healings combineer ik lichaamsgericht en energetisch werk, samen met visualisaties en innerlijke beelden. Je kunt het zien als een soort van geleide meditatie, afgestemd op jouw persoonlijke reis.

Het startpunt hierbij zijn vaak de (energetische) blokkades in het lichaam. We beginnen met het luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft, en zoomen hier dan verder op in. Door middel van visualisaties neem ik je mee, en kunnen er bijvoorbeeld onbewust weggestopte emoties, pijn of beelden naar boven komen. Vaak zijn er ook innerlijke kind stukken die in de sessies naar boven komen en waar we mee aan de slag kunnen gaan. Het kan dus heel confronterend zijn, maar tevens ook heel helend door er naar te durven kijken en te doorvoelen.

In combinatie hiermee stem ik ook energetisch af, en werk ik vaak met handopleggingen, en pas ik een stukje reiki toe tijdens de sessies wat vaak versterkend kan werken. De healings kunnen heel diepgaand zijn.

Daarnaast zijn er veel mensen die erg vast zitten in hun hoofd, en moeite hebben met het luisteren naar hun lichaam, hun emoties en intuïtie. De eerste stappen zijn dan het leren om de controle los te laten, te gaan ‘zakken’ in je lichaam, en weer te gaan voelen. Dat lijkt heel eenvoudig, maar ik weet uit eigen ervaring dat dat niet zo is. Ik kan je helpen dit proces aan te gaan, en je weer in verbinding te laten komen met je lichaam en gevoel. Hierbij maak ik gebruik van verschillende meditatie en mindfulness technieken. Het zijn vaak lange en intense processen, maar minder piekeren, minder leven vanuit angst en controle, en meer in afstemming zijn met je persoonlijke behoeftes maakt het leven een stuk aangenamer. Herken je jezelf hierin, en sta je ervoor open om dit proces aan te gaan? Ik help je graag verder door middel van mijn healings in Waalwijk!

 © 2023 All rights reserved by Bo Koopmans / KVK: 90598008