familie opstellingen Waalwijk

Familie Opstellingen Waalwijk

Zit je steeds vast in dezelfde patronen, maar lukt het je maar niet om hier uit te stappen? Voel je je over verantwoordelijk, en sta je altijd voor anderen klaar, terwijl je jezelf steeds voorbij loopt? Heb je het gevoel dat je je sterk moet houden, en niet de controle mag verliezen? Zit je vast in bepaalde rollen, zoals de helper of het slachtoffer, en lukt het je maar niet om dingen anders te doen? Trek je vaak de verkeerde mensen aan in je leven, of heb je last van verlatings- of bindingsangst? Of heb je het idee dat je steeds in dezelfde situaties terecht komt, waardoor je in rondjes blijft lopen? Dit zijn allemaal thema’s waarmee we in familie opstellingen in Waalwijk aan de slag kunnen.

Familie opstellingen Waalwijk

Door middel van familie opstellingen kunnen onbewuste patronen en dynamieken uit je dagelijkse leven zichtbaar gemaakt worden. Meestal hebben die hun oorsprong in onze (vroegere) kindertijd, en zijn ze ontstaan in je gezinsdynamiek, of ze komen voort uit je familiesysteem. De manier waarop je vader of moeder bijvoorbeeld met je omgingen, kan zijn weerslag hebben op de manier waarop jij (onbewust) bepaalde mensen of omstandigheden aantrekt of afstoot, en hoe jij hier mee omgaat. Vaak trek je onbewust dezelfde soort mensen of omstandigheden aan, omdat deze voor jou veilig of bekend voelen. Ook kunnen er bepaalde thema’s in een familiesysteem spelen die onbewust hun invloed op jou hebben. Zonder dat je het doorhebt kun je belast worden met allerlei ‘bagage’ die niet van jou is. Door middel van een opstelling kun je je dus bewust worden van deze vaak onbewuste patronen en dynamieken. Naast deze bewustwording kan er een ‘andere beweging’ in gang worden gezet, waardoor de energie op een andere manier kan gaan stromen. Vaak veranderd middels een opstelling jouw innerlijke beeld en houding, waardoor er ook in je dagelijkse leven een verandering plaats kan vinden.

Een familie opstelling kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Er kan gewerkt worden met poppetjes, of er kan een energetisch veld gecreëerd worden waar je zelf ook daadwerkelijk in gaat bewegen. Op deze manier kun je zelf ook gaan voelen, waardoor je dingen beter gaat begrijpen.

Familie opstellingen zijn heel magisch, en eigenlijk niet goed te vatten in woorden. Heb je het gevoel dat familie opstellingen in Waalwijk iets voor jou zouden kunnen betekenen? Ik zou je dan willen uitnodigen om langs te komen om het ook daadwerkelijk te kunnen ervaren.

©2023 All rights reserved by Bo Koopmans / KVK: 90598008