coaching Waalwijk

Coaching Waalwijk

Tijdens mijn coaching in Waalwijk stem ik af op jou en voel ik waar op dat moment behoefte aan is, en wat passend is bij de vraag die je op dat moment hebt. Elke sessie kan daardoor anders zijn, passend bij de persoon en het moment. Daarbij maak ik gebruik van mijn intuïtie, en helder voelen en zien. Ik probeer zonder oordeel te laten ontstaan wat zich op dat moment aandient en zichtbaar mag worden. In de coaching sessies gaan we vooral aan de slag, waardoor je dingen gaat voelen en ervaren. Op die manier krijg je zelf de inzichten, in plaats van dat ik ze voor jou benoem. Ik ben hierin slechts een spiegel, iemand die je laat kijken naar jezelf. Vanuit mijn eigen proces heb ik ervaren dat dat de meest krachtige manier is. Ik zorg ervoor dat je je veilig voelt, zodat je jezelf kunt en mag gaan openen.

De coaching sessies duren 60 of 90 minuten, waardoor we ruim de tijd hebben om wat dieper op dingen in te kunnen gaan. Jij bepaald zelf vanuit je eigen gevoel en behoefte hoeveel sessies er nodig zijn.

Ik snap dat een eerste sessie coaching in Waalwijk spannend is, en dat je eerst zou willen weten of er een eventuele klik is. Dan kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen van 20 minuten. Neem gerust contact op, mocht je hier interesse in hebben.

Coaching Waalwijk:

–   Gratis eerste kennismakingsgesprek van 20 minuten

–   Prijs per consult van 60 minuten (ongeacht type consult): € 75,- 

–   Prijs per consult van 90 minuten (ongeacht type consult): € 95,- 

–   Pakketprijs voor 5 consulten van 90 minuten (ongeacht type consult): € 425,-

Coaching Waalwijk

 © 2023 All rights reserved by Bo Koopmans / KVK: 90598008